Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek, vad annars?

Du svek mig
Jag visste det
Jag hade det på känn

Det är precis som förr
Du hör av dig i sista sekund
och jag gråter

Du förstår ju inte
verkligen inte
Varför inte?

Sluta bara med det du gör
Du gör mig illa
Du förstår det inte

Du gör mig svag
men på samma gång stark
Svag för stunden

Vill inte
Jag klarar inte mer
Sluta göra mig illa

Jag lider
Det gör ont
Är så ensam




Fri vers (Fri form) av HannaE
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-01 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HannaE
HannaE