Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan,saknad


Tragik

Någon väntar någonstans
på någon.
Och kanske mötet aldrig blir
av, förrän vid någons grav.

Ta vara på tiden med nära och kära.
Av livet finns mycket att lära,
Någon är viktig för var och en, så
var vänner om än timmen är sen.




Övriga genrer av chicago
Läst 320 gånger
Publicerad 2014-11-01 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chicago