Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla bär...

Det är inte lätt
att göra fel, och det
är svårt att göra rätt.

Alla bär på någon del,
någon  tung, och någon
lätt.




Fri vers av chicago
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-26 19:30



Bookmark and Share


  Just Emotions
sant som det är skrivet :)
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

chicago