Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vandring


Vägar

Leder ingenstans och överallt, många
slingrande vägar som livet stegar.
Lyckoväg och sorgesteg, varannan
gång, en kort, en lång.

Stegen går åt alla håll, i dur, i moll.
Vi vandrar och klandrar varandra, när
vi inte vet vilken väg vi ska vandra.




Fri vers av chicago
Läst 299 gånger
Publicerad 2014-11-20 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chicago