Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp och förtröstan.




Vill du vara...

Vill du vara min
värmande vår,
vill du vara mitt
svalkande vatten?

Vill du torka min
sorgsnaste tår,
vill du hålla min
hand i natten?

Vill du älska mej
när jag är svår,
vill du bära de
bördor jag bär?

Ja, då är du min
värmande vår, och
jag svär, jag ska
hålla dej kär.




Fri vers av chicago
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-18 19:12



Bookmark and Share


    ann-christin lindhe
Bra. Många igenkännande tankar
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

chicago