Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förvirrande förvirring


i Converse

En klämdagsledig förskola
Tre flickor gör entré, unga men klart överåriga kontexten
De tar hoppsasteg mot sandlådan till
Kanske vill de vara små igen,
lådan med sand väntar nedanför
Men så tar de upp cigaretter, tänder och börjar röka
Spottar tonår i leksanden,
dinglar med färgglada converse

En smått skakande syn, snabbspolat liv liksom
Mellanmänniskor i effektfull kontrast
Åsynen nästan pedofilskt förvirrad
Gulliga chockkäftsmällar i veka livet
Tre åldrar i en: lillbarn, tonåring och vuxen look a liken

En längtansal där tågen har slutat gå för länge sedan
baklänges nostalgi
Jag kan bara maktlös se på sådär som Gud alltid gjort och alltid måste göra




Fri vers (Prosapoesi) av Mats Edin VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-02 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP