Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen snö mot staketet, ord nr 19


Prestationsångest

prestationsångest
har jag
om jag hade

kärlek

skulle ångesten bli mindre
om jag kunde ge
utan krav på gensvar
om jag kunde se
skapandet som en gåva
om jag kunde
ta emot gåvan
som en nåd
omvandla den till
de ord jag vill skriva
de bilder jag vill skapa
om jag kunde
ta emot kärlek
om jag kunde ge
om jag kunde leva

utan
ångest

kunde jag gå
genom porten
till friheten




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-02 18:24



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Innerligt, vist och fint skrivit !
2014-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP