Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur livet

Håller på att falla

ur livet

 

Måste hitta någon/något

som drar mig

tillbaka

 

Någon/något utanför

för inom mig är det

tomt

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-03-31 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP