Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergång

Trött vilar hösten sitt huvud mot frost

                                 fallna löv och brustna grenar




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-03 21:36



Bookmark and Share


  ninfea VIP
Tycker om , tänker inget är för evigt
2014-11-09

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2014-11-04

  Ronny Berk
höststäming väl förmedlad
2014-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP