Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar skyldig

 

det finns frågor som river upp
musik som gör det ännu värre
och jag sitter bakbunden liksom då
utan försvar
utan skal
utan
med förklaringar som ingenting förklarar
för jag vill ju inte minnas
inte riktig
inte de dagarna
där andning var ett undantag
och där valen jag gjorde var sylar genom hjärtat
och nedbrytningen mot golvet var en konstant 
jag inte kunde värna mig mot
för jag såg inte det som skulle komma
det där sjukt svarta
som skulle kräva sig in i sprickorna
såren
tatueringarna
nej jag anade inte det subtila helvetet
i honom
när jag var arton år

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 218 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-11-04 15:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej, hur kan man veta vad som komma skall?
2014-11-13

  Stefan Albrektsson
En text som sjunker tungt och djupt genom smärtlagrade minnen. Man vet så lite i förväg...
2014-11-05

  KYREUS of Sweden
Fränt, fint!
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP