Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/knockturnes....


O B L I G A T





















han var ett obligat,




en stämma i symfonin






utan vilken




helheten




endast blev - delvis.








men nya tider




ville nya toner




så obsolet


- som obsolet -



skulle han anses



böra betraktas.






o, falskeliga




kopior,




ni moderna



musikens



mixermaskiner,






den unika rösten,



den unika tonen



kunde ni exkludera,




"köpa" bort....




till synes.








men,













nu spelar till och med




skuggorna




Il Maestros




obetingliga




harmoni.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 224 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-04 16:37



Bookmark and Share


  Tina-sol
Snygga allitterationer, fint flyr.
2014-11-05

    ej medlem längre
Det äkta, genuina ... och det som har kvalitet... håller.. till och med för tidens tand
2014-11-05

  Teresia Ridell
Utan "den där" så faller hela bilden.. (min tolkning).. Fin symbolik och fint skrivet.
2014-11-05

  Yrre VIP
Så fint men skrattar åt mig själv förjag läste obligatpå annat sätt, på bonndska för så säg vi är vi kan bligaoch obliga haha
2014-11-05

  Ingrid Trolle
Underbart att höra en
röst för den riktiga tonen,
den som bara människa och
instrument tillsammans kan
frambringa. Så vackert formulerat
mot dessa falska toner från
mixermaskiner.
Tack för dina fina ord!
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden