Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stava somde sejs


Attomatiska tangkar

Eckorn satt i granen
En pojke cyckla nedafö
De va appsolut vinnstilla
Råkom regne licksom attomatiskt
Typist tänngte pojken som tänngt spella fopboll
Som han gick på nu nä de va spottlov
Men egänkligen gjode deinge fö han va jallafall litte fökyld
Han cykla hem å leste Kallijankapockits i stelle
Fö sen börja snat alla banpogramnen




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-05 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP