Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer... (ur mitt arkiv)


Din hårdhet
Styr
Får mig att öppna
Mitt innersta
Kommer
I vågor




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-05 15:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2014-11-07

  aol
Gillas
2014-11-05

    Bo Malte
härligt...
2014-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP