Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smek mig

Ta mig

Smek mig

Jag var din

Du svek mig




Fri vers (Fri form) av HannaE
Läst 411 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-11-05 22:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra, må du bara smekas, aldrig svikas - du är värd mer
2014-11-15

  Ola Rydberg
oj mycket bakom raderna här
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

HannaE
HannaE