Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oj vad nära


SMS från mig själv

Det plingar till
-ett SMS från mitt inre

Jag blir lika vördnadsblyg som
då jag mötte en svart kvinna
vid Södervärn dagen efter att
Obama blivit president i november 2008




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-06 07:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2014-11-06

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Ja men
så går det till.
Mer sånt!
2014-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP