Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bastu



Nu när vintermörkret

lagt sig därute

på det snövita täcket

kylan biter tag i oss

då kurar vi tätt ihop

värmer och smeker

skönt varandra och låter

Bastun tina oss samman








Fri vers av Eliza-69
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-06 19:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sköönt <3
2014-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69