Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina vilda kåta ögon



får mig bli

kittlande kåt

lekfull och busig

lockar du fram

vilddjuret i mig

kastar mig hejdlöst

och vilt över dig

tar hela dig som

enda stor munsbit




Fri vers av Eliza-69
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-06 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69