Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 november - platthet

 

Det mest bisarra är att jorden ju egentligen ÄR platt. Varför skulle vi annars konstant falla över kanten? Ner i det svarta klägget, bortom det rosa fluffet? Varför skulle vi annars skåda världen från nedan och genom de bitte små hålen? Där solen ibland strimlar igenom och fåglarnas avlägsna kviddevitt får en att kräkas. Ja, jorden är egentligen platt och det finns heller ingen punkt. Men om man går tillräckligt länge. Kan man alltid gå in i väggen. Den med studs.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 214 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-11-07 13:06



Bookmark and Share


    Svarte Petter
Nu när du säget det så verkar det så uppenbart.
2014-11-14

    ej medlem längre
Fantastiskt bra observation att vi alltid faller över kanten!
2014-11-13

  Ronny Berk
filosofiskt tänkt och formulerat om livs vara och kunna ...
2014-11-09

    ej medlem längre
vilken kul resa det var att läsa denna
som att vakna till
och få le
första två raderna är bra bara dom också
som en aforism eller så
2014-11-07

  Nanna X
alltså det är så skönt att du reviderar kosmologin på ett erfarenhetsbaserat sätt.
2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP