Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åldern

Rynkor talar
ett enkelt språk -
ögonen lyser
munnen skrattar
pannan rynkas
hakan stramar i förvåning
munnen formas till strut
känslorna lagras i huden
tills det inte går att urskilja
glädje från sorg
förvåning från igenkänning
lust från avsmak -
åldern för med sig ro
och en stillsamt
accepterande
samling av hudveck




Fri vers (Fri form) av RW3
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-07 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RW3
RW3