Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
!!!!!!!!!!


F Ö R L O S S N I N G


























orden som



förlöste honom;






som kom



att rädda hans





liv.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 181 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-08 03:11



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
En fin text
2014-11-08

  Ingrid Trolle
Ord är farligare än
något annat vapen.
Därför skall var och
en av oss vara försiktiga
med dem.
Underbart när orden
används som läkemedel
i rätt tid.
2014-11-08

    ej medlem längre
Skönt när ord träffar rätt ... och i rätt tid
2014-11-08

  Marita Ohlquist VIP
En livboj för att inte drunkna!
2014-11-08

  Rozsi.kovacs

Tack för fin text
2014-11-08

  KYREUS of Sweden
Psalm 217:
"GUD för dig
är allting klart,
allt det dolda
uppenbart,

mörkret
är ej mörkt för dig

och i dunklet
ser du mig."
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden