Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sockerchockad och nersaltad


Christian Falks Sommar

Av en slump kom jag att höra Christian Falks sommarprogram i Gränna
Det verkade först absurt ut över det vanliga
Hans ord från dödsriket redan ankommen
I ett sammanhang så sockrat att det där har sina egna färger
Men det fungerade perfekt
berörde mellan det supersalta och det översöta
Falks nakenhet allt men inte förlåtande
Medan det rödvita sockret la sig spunn kring oss
Och Visingsö som ett skärsår i Vättern väntande




Fri vers (Prosapoesi) av Mats Edin VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-08 09:13



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
O
e
mot
ståndeligt
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP