Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(en Adventsaga utan bjällerklang)


Upplysta GRÄNDER

























jag ville gå i


Upplysta Gränder,



men när jag kom fram


fanns inga kvar.






ett kalhygge skönjdes


i fjärran


men varför ekorrarna


hoppade baklänges


kommenterades inte


i AKTUELLT

den kvällen heller.




jag tog mina fördomar


och slog dem i huvudet


som ett slags


existentiell


patetisk


Via Dolorosa



fåfängt sökande


efter en nästa anhalt.





väl framme där


mindes jag





- ingenting.




Fri vers (Modernistisk dikt) av KYREUS of Sweden
Läst 332 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-08 14:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-11-12

  Tina-sol
Text med rytm och spänst som ekorren som hoppar mellan grenarna, tjusigt.
2014-11-10

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja ibland känns som ljuset är borta....man söker...ett jagande...den känns
2014-11-10

  Teresia Ridell
Så lätt att famla vilse..,långt svårare att hitta rätt igen...
Bra !
2014-11-10

  Anders Nordlander VIP
Ekorrar som hoppar baklänges
--- ja ska de annars göra
i en sådan skog?
2014-11-10

    ej medlem längre
Ser ut som om diktjaget behöver en ledsagare... en förvirrad känsla i dikten... som i en (mar)dröm
2014-11-08

  Fredrik Gaefke
Bravisimo!
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden