Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arg ville jag vara

Bryr mig inte
vem som hade
rätt eller fel

mitt hjärta
allt kunde hon förlåta

många gånger
mot min egen vilja..

arg
ville jag vara

se bevis
att kärleken är slut

men
ack, varför kom då tårar
när jag såg dina älskande ögon

kan inte vara arg
på dig

bevis ser jag
endast på
att du älskar
mig




Fri vers av stormen
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-08 15:22



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Brukar inte skriva svordomar...
men, shit, fan!!!! Önskar att jag hört dessa ord av " någon" en speciell Quinna... Då hade mina ben fått vingar.. Tack för stark läsning som ger sig ner i en djupdykning i mitt sargade hjärtas landskap, och börjar rita hoppets karta åter...
applåder O Bo-märke...

take care och ha en fin dag om Du läser detta...

KB

KB

2015-04-25
  > Nästa text
< Föregående

stormen