Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnknäck


På vägen, den man nu går på, skaver sten, andetag uteblir och tröttheten är den eviga följeslagaren. Och genom smala krokiga kvarnrör släpar sig mikroskopiska spår av tankar. Men kanske. Tänker man optimistiskt, så knäcks inga hjärnor utan motstånd. Man får bara hoppas att man inte imploderar på kuppen.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-09 14:31



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Får av någon anledning märkliga bilder av hjärntvättningsscenen av Morpheus i första Matrixfilmen när jag läser den här. Texten fylld av knäckiga k'n som knastrar som makadam.
2014-11-09
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP