Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( ........................ )


p a p p e r s l ö s > P O E T























jag har ingenstans


att skriva,



sa han kraftigt gråtande,




inget att skriva på heller




nu är han försvunnen



sen ett halvår





och det är inte ens



en metafor.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 211 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-10 01:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så många tankar som aldrig blir nedtecknade.. en förlust
2014-11-14

  Eva Langrath VIP
Så fick hans ord ända röst genom dina. Stark och gripande beskrivning.
2014-11-11

  Cadena
Så sorgligt - en stark text med ett starkt budskap - glad att hans ord får komma till tals på det här sättet.
2014-11-11

  Fredrik Gaefke
Enväldigt och suveränt!
2014-11-10

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Starkt och sorgligt öde!
2014-11-10

  walborg
Gripande beskrivning
2014-11-10

  Marita Ohlquist VIP
Innehållet är lika mörkt som färgen på texten!
2014-11-10

  Per Rydberg
Stark och vacker! Tack.
2014-11-10

  Ingrid Trolle
Mycket sorgligt
2014-11-10
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden