Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosenrabatten

Ett stort begär
allt går isär
känner alla ibland såhär?
denna melankoli
ett alibi
för hjärtat
en smärta man känner inuti
ett etui
av känslor
ett potpuri
av vad som kunde bli
en saknad
ett minne
fast ändå
ett sinne
som blomstrar
varje gång du går förbi





Övriga genrer av Drömskan
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-10 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drömskan
Drömskan