Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga, vinn?

det svävar en liten sol ovanför mitt huvud
en liten glimma av hopp
mitt hjärta vill sjunga
men jag vågar inte låta det göra det
inte riktigt än

men du sa att det var på riktigt
igår
när vi kysstes
du såg mig rakt i ögonen
som du inte brukar göra
sådär rakt på
men känslorna kom sen
för jag förstod inte just där, just då

för det kan inte vara sant
det vore overkligt
den världen är okänd för mig

det har gått så många år
jag känner fortfarande
men har aldrig fått visa
aldrig fått dela vad jag känner
det vore overkligt
och alldeles för sant




Övriga genrer av Drömskan
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-26 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drömskan
Drömskan