Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vampyr

Det räcker att du finns i rummet
Dina andetag rör hela mitt väsen
Jag behöver inget säga, du vet redan allt

Stunden är evig, tiden finns inte längre
Du tar allt och har allt just då just där
Rör dig efter mina rörelser
Förvandlar dem, förtrollar dem

Men när du går, varje gång
Är det som om du tar allt med dig
Ingenting får vara kvar
Känslan dras av väggar och golv
Som en tejp, även en del av det som fanns där innan dras med
Skoningslöst

Ensam kvar, naken på golvet sitter jag
Och försöker hitta mig själv igen och igen




Övriga genrer av Drömskan
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-11 17:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
beträffande väl skrivet
2014-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Drömskan
Drömskan