Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubiks kub

du är fantastisk, men...
du vill inte komma nära mig
jag är inget bra
du kommer bara få ont
ont i ditt hjärta

håll dig på avstånd
gå din väg
glöm mig

jag kommer bara ha dig som en tröst
tröst för att vilja att du var honom
tröst för att få allt jag inte fick av honom
tröst för att få vara den jag skulle varit för honom

och när han går förbi kommer jag att glömma att du är just fantastisk, äkta, att jag borde valt dig
ett lätt val

så gå
gå innan du ser mig
gå innan du öppnar ditt inre för mig

spara ditt fina inre
spara det till den som öppnar sitt för dig
för att du är du och ingen annan




Övriga genrer av Drömskan
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-12 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drömskan
Drömskan