Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödets ironi

Jag gråter inombords
Men när du somnat kommer tårarna
Jag älskar dig mer än någonsin
Du säger att du inte känner någonting

Du berättar om alla gånger jag sårat dig
Sen sårar du mig igen
Jag säger att jag äntligen känner mig säker
Du säger att det nog är försent




Fri vers av Jocke B
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-10 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jocke B
Jocke B