Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Venus

vid bardisken
sitter Venus i ett nötskal
och lockar till sig allas blickar
hon beställer in en Tequila,
ser på mig i smyg
och undrar om det är mitt eget skal
jag har på mig i kväll




Fri vers av Jocke B
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-10 15:33



Bookmark and Share


  Connie
Den här så bra!
2014-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Jocke B
Jocke B