Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det komer att dröja

Nu är allt som finns
Och jag gör vad jag vill
Du finns där borta
Men du gör vad du vill
Jag gick längs stranden
Tänkte på dig
Såg allt vi borde ha gjort
Hörde allt vi borde ha sagt
Så bra vi kunde ha haft det
Så bra vi ändå hade det
Det kommer att dröja
Innan nån annan kommer in

Men nu är jag på väg
Till mitt eget paradis
Jag tänker inte vänta tills jag är död
Jag tänker ta för mig
Innan regnet faller

Så länge vodkan räcker
I mitt eget paradis
Så länge ska jag leva på mitt eget vis
Det kommer att dröja
Innan nån annan kommer in




Fri vers av Jocke B
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-16 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jocke B
Jocke B