Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid ett bord


Den tomma staden berättar inga hemligheter, men solhöstfingrar lägger sig över plastduken, som ville de lyssna med, där vi talar om när. För när har många sidor. Fler än vad man kanske skulle kunna tro. Jag lyssnar också. Följer orden. Argumenten som studsar. Kilar dem in bland allt det andra. Det där främmande kända. Som jag plötsligt förstår. Och lite förundrad inser jag. Att hur jag än bär mig åt. Är jag ingen främling här. 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 205 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-11-10 21:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns något fint i den där känslan av förundran.
2014-11-13

  Nanna X
ibland måste man kanske gå en runda genom utanförskapets utmarker för att hitta sin plats här och nu. så tänker jag när jag läser dina ord.
2014-11-11

  kerstin skriver VIP
en sån finläsning en blåmåndag, 'kilar dem in bland allt det andra', ja, och visst har när så många sidor. detta är. när vi kommit hem kanske.
2014-11-10
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP