Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något jag upplevde en vårdag när solen sken.


Glädjen

Flugsnapparhanen gungar,
gungar på grönskande kvist.
Och sången han sjunger
är så förunderligt stor
som soliga salar
där glädjen bor.




Fri vers av Cordesa
Läst 487 gånger
Publicerad 2006-04-05 14:55



Bookmark and Share


    Mathias Räf
Vackert, hela jag ler!
2006-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Cordesa