Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucias vers

Så har jag åter vandrat
på silverskyar
för att nå
ditt vintermörka land.

Silverskenet
från mina tända ljus
ska förgylla
din dag.

Silvertonen
i mina sånger
ska ge dig tro
på det goda

Silverljuset
över mitt hår
ska öppna din dörr
mot glädje och hopp.




Fri vers av Cordesa
Läst 1624 gånger
Publicerad 2006-12-11 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cordesa