Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tärnans vers

En gång för länge sen
i ett land långt härifrån
föddes du, Lucia.
Dina ögon, tindrade som sthjärnor,
i ditt hjärta, levde kärleken
och i din själ
fanns den starkaste tro.
När vintermörket täcker vår värld
vill vi minnas dig.
Vi vill se dina ljus, känna din värme
och minnas ditt budskap.
Att det goda
alltid är starkare än det onda.
Att kärleken
alltid är starkare än hatet.
Och att hoppet
om en bättre värld
alltid ska leva.
Tro, vi måste tro
på att ljuset ska segra över mörkret.




Fri vers av Cordesa
Läst 1087 gånger
Publicerad 2006-12-11 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cordesa