Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång för länge sen, när allt var ganska mörkt, kändes det så här..


Kärlekens bakgård

Det brinner en eld
på kärlekens bakgård.
Kom
låt oss värma oss där
en stund.
Här vandrar vi
Två vilsna själar
på en öde strand.
För oss finns
ingen soluppgång
och rymdens
alla stjärnors ljus
är långt, långt bort
från oss.




Fri vers av Cordesa
Läst 576 gånger
Publicerad 2006-05-28 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cordesa