Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm

Vi möts och vi skiljs
utan en tankens möda
vi jagar och vi äter
vår inköpta föda

rulltrappa upp och ner
tillsammans vi stå
armbåge mot armbåge
men ingen ler

rusar fram genom livet
stressade ansikten på
till jobbet och hemmet
ska det vara så?

fundera på tillvaron
le mot nån
du aldrig sett förut
så blir du inte sån

som alla de andra




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-11 10:19



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Nej då får du dig nog nöja
Med en sån där kraftig tröja
Med ärmar som fästs där bak
Kanske inte helt i din smak
Men komma där och flina glatt
Som en annan cheshirekatt
Du misstänks genast för terrorbrott
Med skratt istället för pansarskott
Usch, mr Mutter, vet du vad!
Det är ju fult att vara glad!
2014-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter