Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det härliga ömkliga


Viskningen tycker så synd om mig


Säger det jag vill höra
drar mig undan med den

Bara jag är för mig säger vi till varandra

Viskningen tystnar förnöjt

Jag är mig själv närmast, ni andra distanseras
Den är vettig den här trösten
Vi gillar varandra – vi färdas tillsammans (nervägen)

Vi blir ett jag, Särskilda paret nu
Stackars dig, stackars mig

Värmer som barndomens kisstrålar
en vinterdag i galonbyxorna som satt kvar på
Också då var vi två som blev ett




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-12 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP