Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är böjd att hålla med anakreon


Maskrosbarn

 

I ett ekorrhjul
tvingas nog maskrosbarnen
till andlig styrka.




Bunden vers (Haiku) av Carl O Andersson
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-12 09:56

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst är det så.Jag är för närvarande ett visset maskrosbarn.Bra haiku.
2014-11-12

  © anakreon VIP
Instämmer!
Calle
2014-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson