Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mjau?


Ohänd Värld

När jag ser en hund,
söker jag sätta mig in i hur de känns,
vara så liten,
fyrbent,
känslo- och doftstyrd
Att sätta ner tassen just där och då,
titta upp på en Värld
Av Okänt,
ohänt,
allt på vänt och glänt
Men inte när jag ser en katt
Dess inre ger jag mig inte på
att försöka förstå




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-12 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP