Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksam



Nära dig

är det finaste

jag vet

Och är så

tacksam för

varje dag som

jag spenderar med

dig min Kärlek




Fri vers av Eliza-69
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-12 13:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Så underbart skaldat!



2014-11-13

  Marita Ohlquist VIP
I den bästa av världar!
2014-11-12

    ej medlem längre
Härligt <3
2014-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69