Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en bänk

Tegelväggen dansar i kvällen

på en bänk satt en kvinna rakt med en bok



Och orden slukade kvinnan

medan horisonten slukade solen



Skuggorna vilar på teglet

rakt sitter kvinnan med sin bok

...Fylld med ordlösa ark



Tomheten slukade kvinnan medan natten slukade ljuset



Strålar sträcker sig över tegel

på en bänk låg en bok med tomma blad




Fri vers av charmooney
Läst 115 gånger
Publicerad 2014-11-12 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charmooney