Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En god sort

Funderar...

På vilken del av min tunga som reagerar
på det mersmakande du så självklart reflekterar



Är det melonsorbet med kulor som smäller och poppar?

Eller hallon med öm nougat och smultrondroppar?



Kanske het choklad med smak av chili...

Möjligen len viol med lakrits prickar i?



Kanske tusen smaker följande i en exotisk öken karavan?

Hemmagjord mascarpone med ugnsbakad banan...




Hursomhelst... så vet jag med mig,
att jag vill äta mer av dig.




Fri vers av charmooney
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-12 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charmooney