Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppföljande text till Resandets paradox. Fri vers? Aforism?


Resandets andra paradox






Hur långt du än reser
Kan du inte vara säker på att finna
Dig själv





© Birgitta Englund Dimitrova 2014




Fri vers av Klara Ord VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-13 08:08



Bookmark and Share


  Connie
Klokord jag gillar skarpt!
2014-12-07

  Angel of love
Så bra och viktig text.
2014-11-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
2014-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP