Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
=


Tacksam.
























jag är tacksam





- för livet






jag mår bra av





- tacksamhet




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 299 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-11-15 00:19



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tack för den fina sanningen om tacksamhetens väsen.
2014-11-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tänk om flera borde så tacksamma för just tacksamhet! Tack min vän
2014-11-15

  Fredrik Gaefke
Skönt! (att "höra")
2014-11-15

  Ingrid Trolle
Djupt vacker och
innerligt och något
för var och en att
tänka på
2014-11-15

  Anya VIP
Absolut! Tacksamhet är en av de känslor som kan mota depression och psykiskt lidande. Men tacksamhet kommer man långt.
2014-11-15

  Fredrik P. VIP

Jag med! Tack!
2014-11-15

  bittemi VIP
Tar med mej dina fina ord
2014-11-15

  Teresia Ridell
Enkelt, fint och vackert. Med en djup och innerlig innebörd.
2014-11-15

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som borde gälla oss alla!
2014-11-15

  stefan.g
Skön text och så underbar bild! Tack för läsningen....
2014-11-15

    ej medlem längre
Kan bara hålla med... tänker på Erik Homburger Eriksons 8 livsperioder... särskilt den 8:e .. den mellan 50 och 99... Om man har levt sitt liv väl.. känner man sig tacksam och vis... alternativet är att känna sig besviken och bitter över sitt liv. Härligt att du mår bra och känner tacksamhet..
2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden