Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med anledning av Anakreons dagshaiku


Now - Snow - November

 

 Now

No warm sun.

No green leaves.

No blossoming flowers.

No laughing, half naked girls.

No splashing around in the pool.

No enjoyment of a chilly ice-cream

No slouching about on a sunny bench.

No sunbathing on “Dramatens trappa”.

N O  

V E M

B E R




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-15 09:34

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
But plenty of time to grow your own Christmas Three!
Calle
2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson