Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är PPQ, jag har alltid varit det, och kommer alltid vara det


Mitt solsken


Du är efterlängtad
Jag har saknat dig
Jag vill ha dig
Jag behöver dig

Min kärlek är solsken
Hon är solsken i februari
Hon är solsken då jag behöver det som mest
Solsken

Men där är du igen
Jag är så glad att se dig
Där dyker d upp som solen
Jag blir glad av dig
Så som jag blir glad av solen

Min älskling är solsken
Hon är solsken efter regn
Hon är solsken då jag behöver det
Solsken
Nej men där är du ju
Har jag inte längtat efter dig
Kom in till mig
Där är du, kom hit

Du, älskling du är solsken
Du är solsken i skymningen, efter en renig dag
Du är solsken då jag behöver det som mest
Solsken

Jag trodde det var en flirt
Du sa att du trodde det var förälskelse
Nu vet vi att det är kärlek
Har jag inte väntat på dig
Har jag inte längtat efter dig
Och nu är du här
Nu sprides det solsken här

Älskling du är solsken
Du är solsken som kommer fram då man drar upp persiennen
Du är solsken som kommer in i mitt hem
Du är solsken som sprider sig över hela min värld




Fri vers av PPQ
Läst 498 gånger
Publicerad 2006-04-05 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ