Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självskådan

Hur skall jag förklara
Hur kan jag förklara
Hur vill jag förklara
säg, kan jag någonsin besvara
kan tyckas vara enkel fråga
än kan jag inte
nej, än kan jag inte
vill dock fortsätta vara
vill fortsätta försöka
vill fortsätta hitta
vill det kunna besvara
säg, vilar det inom
i varandet
i arenan där jag står
ännu betraktar, noggrant beskådar
granskar, ständigt rannsakar
detta Jag, som bland kolonner
är Mej




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-16 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson