Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårkänslor...


Våren är på väg




Jag känner det i varje del av kroppen


När jag går ut genom dörren ser jag små

späda blad som börjar växa i rabatten

Allt känns lättare om hjärtat och man

ler mot okända människor även om

det för fjurtonde dagen i rad , är mulet.

Jag går ut vid 6 på morronen och hämtar tidningen

utan att svimma av trötthet.

På kvällarna när jag står på förstugbron

sjunger koltrasten så vackra toner

till sin älskade.

Jag är snällare mot barnen och

tillvaron blir betydligt ljusare.

Tänk att man blir lika glad varje år för denna förändring!





Övriga genrer av mjuk
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-04-05 19:35



Bookmark and Share


    Mejja
Våren sprider glädje och sedan sprider du glädjen vidare...
ringar på vatten som når ut, vida kring.
2006-04-08

  K*
vilken tur för barnen att det är vår ;)
2006-04-06
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk